Skip to content

Ismerjük meg egymást!

Üdvözlöm, Matesz-Panta Kata vagyok. 2006 júniusában szereztem diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen Humán szervező szakán. Az elmúlt másfél évtizedben több vállalatnál láttam el emberi erőforrás gazdálkodási és vezetői feladatokat. Olyan szakmát választottam, amely az emberekkel foglalkozik, mindig is a személyek érdekeltek igazán, hogy az értékes munkájuk mögött milyen élettörténetek, fizikai és lelki sajátosságok, problémák állnak. Rájöttem, hogy sokkal többet is tehetek az emberekért és eldöntöttem, a legfontosabb értékünk, az egészségünk megőrzése… Read More »Ismerjük meg egymást!

hullámzás_örök mozgás

Panta Rhei? Mit is jelent ez pontosan?

Nevem jelentésének filozófiai háttere összhangban áll a vállalkozásomban végzett tevékenység természetével. Hérakleitosz görög természetfilozófus szerint a világon minden örökös mozgásban van. A testünkben zajló folyamatok épp úgy változnak, ahogy a mozgási szervrendszerünk vagy a saját életünk, körülményeink. E változások során a testnek és léleknek gondoskodásra, odafigyelésre és megújulásra van szüksége, melyhez a Panta Rhei Életmód és Masszázs Stúdió szolgáltatásai valódi támogatást nyújtanak.

Intézkedések vendégeim biztonsága érdekében!

Számomra nagyon fontos vendégeim egészsége! Ezért az alábbi intézkedéseket hoztam meg: Kezelőhelyiségemben kézfertőtlenítőt helyeztem el. A nyitás alkalmából a helyiség teljes fertőtlenítése megtörtént. A masszázs szobát vendégeim fogadása előtt minden esetben fertőtlenítem. A kezelés során használt törölközőket megfelelő hőfokon történő mosással, és vasalással fertőtlenítem. Minden masszázs után frissen mosott törölközőkre cserélem a használtakat. A masszázs helyiség közvetlenül levegőztethető, így az a kezelések előtt és után azonnal szellőztethető. Beteg, lázas, légzési… Read More »Intézkedések vendégeim biztonsága érdekében!