Skip to content

Intézkedések vendégeim biztonsága érdekében!

Számomra nagyon fontos vendégeim egészsége! Ezért az alábbi intézkedéseket hoztam meg:

Kezelőhelyiségemben kézfertőtlenítőt helyeztem el. A nyitás alkalmából a helyiség teljes fertőtlenítése megtörtént. A masszázs szobát vendégeim fogadása előtt minden esetben fertőtlenítem. A kezelés során használt törölközőket megfelelő hőfokon történő mosással, és vasalással fertőtlenítem. Minden masszázs után frissen mosott törölközőkre cserélem a használtakat.


A masszázs helyiség közvetlenül levegőztethető, így az a kezelések előtt és után azonnal szellőztethető. Beteg, lázas, légzési nehézséggel küzdő vendég számára a masszázs ellenjavallott, kérem, Önmagára és Másokra is vigyázzon azzal, hogy egészségi állapotára való tekintettel a gyógyulása idejéig nem vesz igénybe ilyen jellegű szolgáltatást. Szalonomban rendelkezem egészségügyi maszkokkal, melyből kérhet a vendég saját használatra.


Egészségünk védelme érdekében a masszázs során egészségügyi maszkot viselek. Annak érdekében, hogy garantálhassuk a biztonságos, és vírusmentes közeget, a higiéniai feltételek biztosításán túl természetes módon, illóolaj párologtatásával járulok hozzá egészségünk védelméhez.