Skip to content

Ismerjük meg egymást!

Üdvözlöm, Matesz-Panta Kata vagyok.

2006 júniusában szereztem diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen Humán szervező szakán. Az elmúlt másfél évtizedben több vállalatnál láttam el emberi erőforrás gazdálkodási és vezetői feladatokat. Olyan szakmát választottam, amely az emberekkel foglalkozik, mindig is a személyek érdekeltek igazán, hogy az értékes munkájuk mögött milyen élettörténetek, fizikai és lelki sajátosságok, problémák állnak.

Rájöttem, hogy sokkal többet is tehetek az emberekért és eldöntöttem, a legfontosabb értékünk, az egészségünk megőrzése érdekében dolgozom eztán, hisz ez az ars poeticám (hitvallásom)

A legfontosabbnak azt tartom, hogy mind szellemi, mind fizikai szinten egészségesek legyünk, megtarthassuk értékteremtő képességünket és harmóniában legyünk önmagunkkal és a világgal egyaránt. Emiatt -új irányt véve az életemben- a kineziológia és a gyógymasszázs területén folytatom tanulmányaimat az ország legjobb iskoláiban, hogy induló vállalkozásommal a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassam Önnek. Az Európa Akadémia- Professzionális Kineziológus képzésének résztvevőjeként, valamint a Nemzetközi Masszázsakadémia- gyógymasszőr szakán tanulva az elmúlt években elsajátítottam azokat az ismereteket, elméleti és gyakoralti tudásokat, melyek az általam kínált exkluzív szolgáltatások esszenciáját jelentik. Szakmai gyakorlatomat a Paksi Gyógyászati Központban végzem, ahol kiváló környezetben, remek szakemberek közreműködésével tehetek szert a mesterfogásokra. Célom, hogy szolgáltatásaimmal lehetőséget biztosítsak minden vendégem számára a pihenésre, a stressz feloldására fizikai és mentális szinten, minőségi helyszínen, professzionális, környezetbarát termékek használatával. Szeretném, ha a test- masszázsa, a belső énünkre való odafigyelés jótékony hatása természetes része lenne az emberek életének. 

Ezért indítottam el saját vállalkozásomat Panta Rhei Életmód és Masszázs Stúdió néven, hogy a legkiválóbb szolgáltatást nyújtsam Önnek. Tiszteljen meg bizalmával, hívjon, kérjen időpontot és tegyünk közösen az Ön jól létéért!