Skip to content

Speciális masszázsok

Illóolajos masszázs

A Vendégeim igényeinek megfelelően választom ki a felhasználásra kerülő kiváló minőségű olajokat. A kezelés technikái és az illatok harmóniája a szellemi egyensúly elérését és megtartását szolgálja. Ez a masszázs fajta kitűnően alkalmas a túlfeszített idegek lecsillapítására és megnyugtatására, miközben a bőrt bársonyosan selymessé varázsolja. Segíti a kötőszövetek regenerációját, a test ellazulását és az öngyógyító folyamatok beindítását.

Shea vajas masszázs         

A sheavaj olyan növényi antioxidánsokat tartalmaz, amely megvédi a sejteket a szabadgyököktől, valamint a környezeti károktól. Vitaminokat, zsírsavat tartalmaz, ami hozzájárul ahhoz, hogy bőrünk megtartsa nedvességtartalmát és rugalmasságát.
Könnyen felszívódik a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét. Stimulálja és aktivizálja a bőrsejteket, gyorsítja a regenerálódást.  

Mézes masszázs

E speciális vákuumképző masszázs technika által, és a méz segítségével a bőr felső kötőszöveti rétegére fejtek ki intenzív hatást. Ezáltal a hajszálerek és a pórusok kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, gyorsul az anyagcsere. Hatékonyabb lesz a méreganyagok távozása a szervezetből. A pórusokon keresztül a méz a szövetekbe juttatja a szervezet számára fontos hatóanyagait; vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagot, amik nemcsak táplálják azt, de gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatásúak is.

Só masszázs.

A Himalája vidékén páratlan, sehol másutt nem található arányban álltak össze a sót alkotó ásványok. E különleges összetételű  sót felhasználó masszázs során a szemcsék nem csak a bőr felszínét, és a felsőbb szöveteket tisztítja, hanem a mélyebb rétegekből is eltávolítja a méreg-, és salakanyagokat, miközben  a bőrbe felszívódnak a só hasznos elemei. Illóolajokkal keverve annak jótékony hatása is erőteljesen érvényesül. A bőr rugalmas, puha és bársonyos tapintású lesz.

Cellulit kezelés

A cellulit, vagy más néven narancsbőr a bőr alatti kötőszövetben található. Egy helyi zsírfelhalmozódás, illetve a kötőszövet ödémája, vizenyője. Oka a sejtekben felhalmozódott méreganyagok jelenléte, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét. A masszázs meglazítja a zsírszöveteket, hatására vérbőség keletkezik, élénkül a vér- és nyirok keringés, felgyorsul a sejtek anyagcseréje. Segítségével hatékonyan eltávolíthatók a szervezetben felgyülemlett káros anyagok. Természetes módon karcsúsít.

Iszapkezelés

Az iszapot szervetlen és szerves anyag tartalma és hőmegtartó képessége miatt használják a gyógyászatban, főként reumás és ízületi fájdalmak okozta panaszok, görcsös, feszes, fájdalmas izomzat lazítására, egyes bőrproblémák kezelésére. Egyedülálló szépészeti hatásokkal is rendelkezik: kiüríti a salakanyagokat, fokozza a sejtek anyag cseréjét, növeli a kollagén termelést és a benne lévő ásványi anyagok feltöltik a szervezetet.

Termál gyógyvízkrémes professzionális masszázs

Hazánk kincse, a Hévízi gyógyvíz mikro- és nyomelem tartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok, reumatikus-, ízületi gyulladásos folyamatok csökkentésére és kezelésére. Sikerrel alkalmazható különféle bőrproblémákra is. Masszázsom során ezt az egyedülálló természeti kincset alkalmazom professzionális krémbe ágyazva. A krémben található vitaminok felgyorsítják a regenerációs folyamatokat, és hozzájárulhatnak a fájdalomérzet csökkentéséhez. Hozzáadott gyógynövénykivonatok elősegíthetik az ízületi és izomgyulladásos panaszok, folyamatok mérséklődését.